עוגת תמרים קלאסית עם תמר מג'הול

פתיח…

מצרכים:

  • 200 גרם תמרים מג'הול מגולענים
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר חום
  • 2 כפות סילאן או מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח

סופר עסיסי 1 קילו

42.00

גדיד חדש! תמר סופר-עסיסי שפותח בבקעת הירדן, עם טעם ייחודי שאי אפשר להפסיק להתלהב ממנו.

קטגוריה:
מידע נוסף

הג'מבו של ליבה 1 קילו

33.00

יפים, מתוקים ונימוחים – כל מה שתמר צריך להיות, רק בגדול. זה שכל התמרים מקנאים בו.

קטגוריה:
מידע נוסף

מג'הול ישראלי 1 קילו

22.00

גרסה כחול-לבן של התמר הכי מבוקש בעולם, בטעם של פעם ובוסט של אנרגיה.

קטגוריה:
מידע נוסף

אופן ההכנה:

  1. חממו את התנור ל-180 מעלות מעלות.
  2. רפדו תבנית אינגליש קייק (24 ס"מ) בנייר אפייה.
  3. בקערה גדולה, ערבבו תמרים מגולענים ומים רותחים. השאירו ל-10 דקות עד שהתמרים מתרככים.
  4. מעכו את התמרים במזלג עד לקבלת תערובת סמיכה.
  5. הוסיפו לתערובת התמרים שמן קנולה, ביצים, סוכר חום, סילאן ותמצית וניל וערבבו היטב.
  6. בקערה נפרדת, ערבבו קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
  7. הוסיפו את תערובת היבשים לתערובת התמרים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  8. שפכו את התערובת לתבנית המשומנת ואפו במשך 45-50 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי.
  9. צננו את העוגה בתבנית לפני ההגשה.

טיפים מהמשק:

  • ניתן להוסיף לעוגה אגוזים קצוצים, שוקולד צ'יפס או פירות יבשים אחרים.
  • אם התמרים יבשים מדי, ניתן להשרות אותם רבע שעה במים.
  • ניתן לצפות את העוגה בגנאש שוקולד או אבקת סוכר.
  • עוגת תמרים נשמרת היטב בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.

בתיאבון!

42.00

גדיד חדש! תמר סופר-עסיסי שפותח בבקעת הירדן, עם טעם ייחודי שאי אפשר להפסיק להתלהב ממנו.

33.00

יפים, מתוקים ונימוחים - כל מה שתמר צריך להיות, רק בגדול. זה שכל התמרים מקנאים בו.

22.00

גרסה כחול-לבן של התמר הכי מבוקש בעולם, בטעם של פעם ובוסט של אנרגיה.

דילוג לתוכן